6 zmagovalcev in preko 120 veselih športnikov ... TRIATLON JE ZABAVEN: Državno šolsko prvenstvo v AKVATLONU

nedelja, 9. junij 2013, Športni park Kodeljevo, Ljubljana

... z nami je bila tudi TKLjevka, olimpijka Mateja Šimic 

Po regionalnih tekmovanjih, ki so se praviloma odvijala v bolj mrzlem vremenu, nas je danes pričakalo pravo poletno vzdušje na bazenu Kodeljevo ... lahko res rečemo, da smo si tokrat res z Mobitelom (generalni sponzor serije tekmovanj Triatlon je zabaven, opp) delili nebo. Naši mladi športniki so zopet pokazali, da se nam za prihodnost ni potrebno bati, le pravo pot moramo ubrati.  

Prijavljenih je bilo 124 otrok iz 43 šol iz vseh regijskih kvalifikacijskih tekmovanj od Primorske, Dolenjske, Notranjske, Gorenjske, Štajerske do Prekmurja. In prav iz vseh koncev Slovenije so bili uvrščeni na stopničke. Sicer res določene regije še prednjačijo, a opaziti je, da se prav povsod začenja delo z najmlajšimi.

 

  

Na koncu dneva so bili vsi zmagovalci ... mladi športniki, njihovi starši in trenerji, učitelji športne vzgoje, naši TriKliji in organizatorji, saj nam je prvo leto po dolgem času uspelo oba tekmovanja spraviti pod streho v lepem vremenu brez nalivov ... to je pa v današnjem času velik privilegij :-)

Rezultati 

Hvala vsem sponzorjem in donatorjem za prelepe nagrade, s katerimi smo razveselili mlade športnike in privabili nasmeh tudi na razočarana lica. 

 

Naši sponzorji