30 lubenic, skoraj 30 stopinj, 10 štartov in preko 210 osnovnošolcev in srednješolcev v cilju

To so le nekatere številke tekmovanja triatlon je zabaven v Ljubljani, 1. junij, Kodeljevo

Da je triatlon res vse zabavnejši lahko vidimo iz golega dejstva, da iz leta v leto presegamo številko 200 udeležencev v cilju Odprtega prvenstva v akvatlonu in triatlonu v Ljubljani. Tudi tokrat je bilo v cilju 210 osnovnošolcev in srednješolcev, ki so se po obrazih sodeč dobro zabavali. Serija TRIATLON JE ZABAVEN je v Ljubljani tudi tokrat potekala v razširjeni verziji skupaj s triatlonom, ki ga poskušamo priključiti že tradicionalnim tekmovanjem v akvatlonu.

Tako smo videli kar 10 štartov v dobrih 3 urah in videli smo prav vse: od lahkotnih zmag, borb do zadnjega metra, veselja, popite vode, padcev v menjalnem prostoru, zdrse, padle superge, bliskovite teke, odlična plavanja, opečene hrbte, zmedene glave, vesele obraze, nasmejano mladino, prešvicane organizatorje, nervozne časomerilce, itd ;-)

      

 
GALERIJE SLIK: st. dečki, st. deklice, ml. dečki, ml. deklice, najml.dečki, najml.deklice, dijaki/nje, triatlon-OŠ, triatlon-SŠ


Ne bomo navajali zmagovalcev, ker so to namreč bili vsi, ki so opravili s tekmovanjem. Nekateri ste si zaslužili dodatno nagrado, ko ste bili izžrebani in obdarjeni s strani naših sponzorjev tekmovanja, drugi ste dobili medalje in kakšno nagrado za povrh na zmagovalnih stopničkah, tretji ste dobili nagrado ker ste se uvrstili na finale in državno prvenstvo v akvatlonu, ki bo 6. junija ob istem času na istem mestu, vsi pa ste se lahko najedli lubenic do sitega - in to je danes ob teh temperaturah pomenilo še največ :-)

Rezultati

Imeli smo tudi LIFE video stream preko FB:

Šolska športna tekmovanja spadajo pod okrilje Zavoda Planica. Da ste lahko tako uživali gre največja zahvala  Mestni občini Ljubljana, ki zelo podpira tovrstna šolska tekmovanja. Serija TRIATLON JE ZABAVEN poteka tudi pod okriljem Triatlonske zveze Slovenije, kjer pa je glavni sponzor tekmovanja Zavarovalnica Triglav.

Letos prvič organiziramo tekmovanja v sodelovanju s projektom VETER V LASEH, kjer poskušamo ozaveščati mlade in mladino o nevarnostih, ki jih prinaša zasvojenost. Torej promocija športne dejavnosti kot alternative vsem vrstam zasvojenosti.

Hvala sponzorjem, ki ste prispevali nagrade: Krka, Veb Company, GARMIN, Ars Derma, Športna unija Slovenije

       

 

Naši sponzorji