Podelitev nagrad za TZS pokal v letu 2018

Konec novembra je čas za razmislek o sezoni 2019

V Austria Trend hotelu v Ljubljani je v petek zvečer potekala zaključna prireditev Triatlonske zveze Slovenije. Kot vsako leto so podelili pokale najboljšim trem v pokalni razvrstitvi v Duatlon in Triatlon pokalu, letošnja novost pa je bila pokalna podelitev v Super pokalu. Super pokal sestavlja skupek štirih tekmovanj različnih uradno priznanih razdalj posamezne športne panoge pod okriljem TZS, vsaka izmed njih pa je štela tudi za državno prvenstvo. Skupni denarni sklad znaša štiri tisoč evrov in je enakovredno porazdeljen med spoloma.

Glavne zvezde so bile nedvomno naši TriKLiji, ki so skupaj pobrali največ lovorik kot Super TriKLiji in Mladinci skupaj ;-) ... je že tako da na mladih svet in tudi TKL stoji. Pokal ali dva več pa je domov odneslo tudi nekaj naših ''zmajev aka dizozavrov'' Marko Adamič, Andrej Trkman, Ana Karin Kozjek, Nada Rotovnik Kozjek, Helena Šuligoj in Mitja Mori.

ČESTITKE VSEM TKLJEVCEM! Tudi tistim, ki niso dobili nobenega novega ''nabiralca prahu'', ampak so se v sezoni 2018 vseeno uspešno borili doma in v tujini ter nabirali nove tekmovalne in življenjske izkušnje. 

Čas je, da nastavimo krmilo za sezono 2019 in začnemo pluti po razburkanem morju :-)