Najmlajši triatlončki TriKLiji preživeli skupen vikend

Plavanje, pohodi, atletika, telovadnica, žoge, risanke, Šmarna, LPP, prenočevanje

Triatlonska šola mora biti nekaj posebnega in daleč od vadbe triatlona, zato si v TK Ljubljana zamišljamo, domišljamo in izvajamo dodatne dejavnosti, ki popestrijo vadbo plavanja, teka in kolesa. In tako smo prejšnji vikend preživeli skupaj. Kaj smo počeli? Uf česa nismo :-). 

GALERIJA SLIK

Skupina otrok med 2012 in 2008, ki je naša razširjena TriKLi skupina je njprej poskakala v bazen, ki smo ga imeli celaga zase zato smo iz vode "pobirali smeti", imeli indoor akvatlon (tek-plavanje-tek-plavanje-tek), se lovili, tunkali trenerja, da se skoraj utopil, skakali, telovadili in na koncu prejeli nagrado v obliki piškotov :-).

Šli smo na grajski hrib, kjer smo se skrivali v zatočišču grajskega zidovja in grmovja. Po sestopu v Staro Ljubljano smo se oglasili pri prijatelju v Mediteranne-u na špagetkih in odšli po visnki cesti do mosta ljubezni. Uf preden smo prešteli vse ključavnice je bila skoraj tema :-) in pojesti smo morali čokolado, da smo prišli do Kodeljevega.

Seveda štafete so vedno zakon in tudi sedaj so bile. Atletski stadion pa naše domače okolje. Ko se je trenerka Nina utrudila, smo šli v telovadnico na igre z žogo in vaditi za nastop na šovu talentov. No mimogrede talenti smo tudi za kaj drugega kot za triatlon ;-). Aja pa še Ajda je prišla s najmlajšim triklijem Francijem pogledat kaj delamo. Večerja in že smo imeli filmski večer do pozne 22h ure, ko so nas povsem po nepotrebnem začeli poditi spat. Pha ti trenerji nimajo pojma :-)

Po jutru se dan pozna in po pospravljanju in zajtrku smo laufali na 5ko in nato na 1B do Tacenskega mosta. Juhej nato po blatu do zvonca, ki smo ga skor utrgali :-). Sendviči so nam ful pasali na vrhu, a mišk smo pa kupili tudi za 30 ljudi, a vse pojedli. Natančno 38 min pred avtobusom je Mitja začel delati veter in že smo laufali navzdol. 2 min sta nam ostali in nato smo v razgreti debati potovali nazaj na OŠ Ketteja in Murna, kjer so nas čakali cakepopsi in starši :-)

Bilo je nepozabno in upamo na čimprejšno ponovitev ;-)