Triatlonski kamp za Mladince

RAVNE NA KOROŠKEM, 29.6. - 3.7.2020

V nestrpnem pričakovanju prvih tekmovanj, smo se odločili formo izpiliti na trening pripravah, tokrat v Sloveniji, na Ravnah na Koroškem. Že, ko smo se odpravljali tja, smo vedeli, da so pogoji za trening v idiličnem koroškem mestecu, vrhunski, a so kljub temu še presegli naša pričakovanja.

Lahko bi rekli, da bi se z lahkoto navadili na takšne pogoje:)

HIGHLIGHTS   

1. dan

Spoznavanje terena na kolesih, premočeni do gat na teku, testiranje funkcionalnosti telesa, prvi in na srečo edini kolesarski padec ter super skupinska fotka v novih majčkah in z obvezno opremo dandanes – (TKL) masko.

2. dan

Prvi plavalni trening v TOP bazenu, mislim, da smo bili VSI navdušeni nad tem, da ima bazen glasbo - že razmišljamo, kako bi to vpeljali na bazen v Ljubljani:) Krajši aerobni tek in počitek, saj nas je popoldne čakala Kraljevska etapa, ki se je končala z zgolj 1 defektom, ki pa je bil seveda v našem stilu – poseben -, in sicer na mejnem prehodu.

3. dan

D plavani trening, lažje tehnične menjave in počitek za popoldansko ''seanso'' – kolo z menjavo na tekaške intervale. Seveda brez dežja ni šlo, so pa zato nastale super fotke.

4. dan

Ponovno lažje dopoldne, saj nas je popoldne čakal še D trening priprav – MENJAVE plavanje-kolo, ki smo jih izvedli na Pikdorfer See-ju. Lokacija za glasne ljubljanske triatlonce na prvi pogled ni bila optimalna, a na koncu se je izkazalo, da če je res potrebno, se tudi mi znamo obnašati situaciji primerno in predvsem malo tišje;)

5. dan

Konec priprav je potekal v stilu celotnega tedna – dežju. Tokrat nas je pralo celi 2h na kolesu, a ker nas je po tem čakal zgolj še tuš, kosilo in odhod domov, se nihče ni preveč pritoževal. Smo pa zadnji dan podprli rekord celotnega tedna – 2 defekta v eni rundi;)

Priprave so bile res TOP!! Odlični pogoji za trening, prijazno osebje povsod, kamor smo prišli in vrhunsko izvedeni treningi. Zdaj je edina stvar, ki jo potrebujemo malo aktivnega počitka, aktivacije in pa seveda TEKME, ker MI SMO READY!!