Prva izvedba duatlona Komenda

(Skoraj) interno tekmovanje TKLjevcev

V poslovni coni Komenda je v nedeljo, 16.6.2019, potekal 1. Duatlon Komenda. Zelo luštna in mirna lokacija, če ne štejemo letal, ki so ves čas pristajala in odhajala z Brnika oziroma kakor so nas Kamničani podučili, Brn'ka.

Na prav vseh razdaljah smo popestrili tekmovanje z rumeno-belo-črnimi dresi.

Cici

Naše male ''snete rakete'' so letele, da se je kar kadilo. Nik je prišprintal do 3. mesta, Enja in Maks do 2. mesta, Matic do 16. in Tian do 19. mesta. Vročina na vse ni delovala aktivacijsko, zato smo ubrali kar nekaj taktik hlajenja pregretih teles in glav.

Super sprint

Ul suvereno do prve absolutne zmage v sezoni 2019. Med kadeti na stopničkah tudi Tjaž (3. mesto), ki se je po sobotnem padcu ''sestavil'' in odlično odtekmoval. Nik je kuhan in pečen končal na 5. mestu, Žan pa na odličnem 7. in z zelo opaznim napredkom. Le tako dalje! Dvoboj Tian-Jure se je tokrat končal v prid Tiana, ki je končal na 3. stopnički, Jureta pa je zdelala vročina in je zato končal na 5. mestu. Zoja je s trmo in borbo prišla do srebrnega odličja. Vsem Super TriKLijem pa vse čestitke tudi zato, ker so prav vsi nastopili že v soboto na DP v super sprint triatlonu v Ajdovščini. Kmalu bodo postali pravi zmaji :)

Sprint

Na sprintu bi si marsikdo mislil, da smo imeli TKLjevci interno tekmovanje v duatlonu. Zasedli smo prva tri mesta v moški absolutni razvrstitvi in tretje v ženski, prav tako se je na zmagovalni oder povzpel tudi Marko, ki je s tem opravil aktivacijo pred izpitom iz matematike in povedal, da je bila to uspešna strategija. Tako smo pobrali skoraj vsa čistilna sredstva za nagrade, zato se bodo stanovanja TKLjevcev od sedaj naprej zagotovo bleščala. Podelitev je imela kanček spektakla in drame, saj se je oder bleščal v rumeno-belo-črnem, poleg tega pa so za nagrado prejeli še šampanjce, ki so jih (žal) dobili samo polnoletni, zato je bilo škropljenje malo krajše, a zato nič kaj manj zabavno in po koncu so vsi veseli in z vonjem po vinskem sodu odpujsali domov :)   

REZULTATI

FOTO by Paulina