Jakob Medved zmagovalec Triatlona Ankaran, Liza Perko pa na 2. mestu

Triatlon Ankaran 25.5.2019

Triatlon Ankaran je bil poln presenečenj, tako slabih kot dobrih. Najprej so nastopili naši super sprinterji. Zaradi nekoliko nižje temperature vode so jim skrajšali plavanje na 200m, nekateri so bili tega veseli, drugi ne. V vodi in na menjavi je potekalo še vse dobro, na kolesu pa smo imeli kar nekaj smole. Najprej se je ponesrečil Tian, še preden je končal z obuvanjem na kolesu, nato še Mai, ki je tekmovanje nato uspešno končal. S progo so odlično zaključili Ul na drugem mestu, Nik na tretjem in Mai kljub atraktivnemu skoku v cilj na četrtem in še Tjaž na 6. mestu. V mlajši kategoriji pa Jure na 2. mestu.
Cici akvatlon so spremenili v cici tek kjer je Enja pometla z vso konkurenco in suvereno zmagala v cici A kategoriji, Tian pa z odličnim 3. Mestom v cici B kategoriji.
Na sprint razdalji smo imeli pet predstavnikov. Najbolje se je odrzal Jakob Medved. Vse se mu je izšlo res dobro in zmagal absolutno. Patrik je zasedel 3. mesto v kategoriji, Liza pa prvo v kategoriji in drugo absolutno! Izkazala sta se tudi Janez Požar s prvim mestom v kategoriji in Stane Krmelj z drugim mestom.

REZULTATI

Čestitamo vsem!