Ibiza: Vmes med resnim tekmovalnim nastopom in ležernimi počitnicami

Zabave in dogodivščin ni manjkalo, pa tudi srednje veliki zapleti so še dodatno popestrili teden

En del mladinske skupine se je samostojno podal na EP v akvatlonu na sončno in vročo Ibizo, kjer so se, sodeč po foto materialu, njihovih izjavah ter nasmejanih obrazih, imeli nepozabno.

MAKS - Support crew n°1

Transformacija iz tekmovalca v najpomembnejšega člana support crew-ja se je zgodila v zadnjih dneh pred odhodom, saj zdravje ni hotelo sodelovati:/

Njegovi vtisi...

Na žalost smo malo zamudili party sezono, ampak smo se kljub tej napaki v sistemu zabavali.
Stanovali smo v mestu Sant Antoni, ki slovi po sončnem zahodu in, lahko potrdimo, da je res nepozaben. Za en dan smo si sposodili avto in si, na srečo, le s srednje velikimi zapleti pogledali še en sončni zahod, tokrat na klifu Sant Josep de Sa Talaia, mesto Ibizo ponoči (veliko stopnic) ter nekaj plaž.
Do tekme smo v Ibizo (mesto) šli še v torek, ko so imele Katja, Alja in Lana briefing. Na bus so šle že zjutraj, jaz in Aylin pa sva se jim z bolj turističnim tempom pridružila ''malo'' kasneje.
V sredo je bila tekma, za naju z Aylin je to pomenilo še en dan poležavanja. Po tekmi pa druženje z našimi novimi Hrvaškimi “prijatelji”.

AYLIN - Support crew n°2

Ekipi se je pridružila v ''zadnjem trenutku'', saj je bila cena povratne letalske vozovnice enostavno preveč mamljiva, da se ne bi splačalo pobegniti za teden dni v tople kraje. Po zagorelem videzu in dobri volji na včerajšnjem treningu je jasno, da je mladina na polno uživala.

KATJA - Tekmovalka n°1 - 6, mesto JUNIOR W

Plavala sem ok, z nino, na teku prvi krog je bilo tudi ok, potem pa me je zvilo pri dihanju in so me tri tekmovalke prehitele, nato sem prišla malo k sebi in na koncu je zmanjkalo zgolj nekaj metrov, da bi jih prehitela nazaj :)

ALJA - Tekmovalka n°2 - 7. mesto JUNIOR W

Jaz sem bila daleč najbolj zadovoljna, saj mi je še pred odhodom res slabo kazalo in nisem vedla, če bom sploh lahko tekmovala, ampak ingver in limona res delata čudeže. Na splošno pa je bila tekma zanimiva. Najprej smo mislile, da gremo na maturantski izlet z ladjo, namesto na start EP. Sedaj pa vsi potrebujemo malo daljše pavze, da ''rechragamo'' baterije, Maks pa predvsem, da se spočije od ''preveč'' ženske družbe.

LANA - Tekmovalka n°3 - 9. mesto JUNIOR W

Moje prvo evropsko prvenstvo je za mano. Sama tekma mi ni šla ravno po načrtih. Plavanje v ravni liniji ni ravno moja stvar, zato sem že v vodi zaostala. Na teku pa sm iz razočaranja malce obupala. Kljub vsemu sem celoten teden zelo uživala. Tekma na Ibizi pa je vzpodbuda za še boljši trening. 

Sedaj pa zaslužen počitek...

REZULTATI